Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

giati kitrinizoun oi portes kai ta kagkela me to perasma tou xronouΈνα συχνό φαινόμενο που αντιμετωπίζουν αρκετοί πελάτες μας είναι το κιτρίνισμα του χρώματος στις πόρτες, παράθυρα, κάγκελα και γενικά κάθε επιφάνειας που βάφεται με λευκή λαδομπογιά που αραιώνεται με white spirit. Αυτό οφήλεται στον διαλύτη που με το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει το χρώμα με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα των επιφανειών. Αυτό το φαινόμενο μπορείτε να το αποφύγετε μια και καλή αλλά απαιτεί μια διαδικασία σε σχέση με το να ξαναβάψετε αυτές τις επιφάνειες με μια λευκή λαδομπογιά διαλύτη που σε 1 με 2 χρόνια θα κιτρινίσει και πάλι.

Για να απαλλαγείτε μια και καλή από το κιτρίνισμα των πορτών και των άλλων επιφανειών που είναι βαμμένες με λαδομπογιά διαλύτη, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

 

Βήμα 1: Αρχικά πρέπει να τρίψετε καλά όλλη την επιφάνεια πολύ καλά με ένα χοντρό ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Ρ40 για να βγάλετε όσο περισσότερο μπορείτε από το παλιό χρώμα και μετά με ένα ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Ρ120 για λειάνετε την επιφάνεια. Αν πάλι δεν θέλετε να τρίβετε και να τρίβετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ που θα το απλώνετε με ένα ΠΙΝΕΛΟ και θα το ξύσετε με μια ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΞΥΣΤΡΑ για να βγάλετε όλες τις στρώσεις χρώματος και με ένα ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Ρ120 θα τρίψετε το ξύλο για να φύγουν τυχών υπολείμματα χρώματος και για να λειάνει τις γρατσουνιές από την ξύστρα.

Βήμα 2: Με ένα βρεγμένο πανί σκουπίζετε τα ξύλα για να απομακρύνετε τελείως το ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ και για να καθαρίσετε την επιφάνεια από την σκόνη από το τρίψιμο και αφήνετε το ξύλο να στεγνώσει καλά για 1 με 2 ώρες.

Βήμα 3: Αφού τα ξύλα έχουν στεγνώσει καλά, με ένα καθαρό ΠΙΝΕΛΟ ή με ένα ΡΟΛΟ με το ΧΕΡΟΥΛΙ του και ένα ΣΚΑΦΑΚΙ περνάτε ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ΝΕΡΟΥ ή το UNIPRIMER που είναι λευκό αστάρι γενικής χρήσεις και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλες επιφάνειες. Αφού τελειώσετε με το αστάρι πλένετε τα εργαλεία με νερό για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και μετά που θα περάσετε το χρώμα.

Βήμα 4: Μετά από 2 με 3 ώρες και αφού στεγνώσει καλά το αστάρι περνάτε το πρώτο χέρι AQUALAQUER που είναι λαδομπογιά νερού ή ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ χρησιμοποιώντας το ίδιο με το αστάρι ΠΙΝΕΛΟ ή ΡΟΛΟ. Αφήνετε το χρώμα για περίπου 2 με 3 ώρες και μετά περνάτε το 2 χέρι.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση