Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Πως να βάψω σωστά παλέτες με λαδομπογιάΤον τελευταίο καρό αρκετοί πελάτες μας έχουν έρθει και μας ζήτησαν να τους εξηγήσουμε πως να βάψουν παλέτες που τα έχουν κάνει διάφορα έπιπλα όπως τραπέζια, κρεβάτια, σκαμπό κλπ.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε εξαίρεται από το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, δηλαδή αν θέλετε να πετύχετε μια λεία επιφάνεια ή όχι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε είναι να βγάλετε τα καρφιά και μετά αρχίζετε την εργασία.

Βήμα 1: Αν θέλετε να πετύχετε ένα λείο αποτέλεσμα τότε θα χρειαστεί να στοκάρεται τυχών τρύπες με ΞΥΛΟΣΤΟΚΟ και μετά από 1 με 1.5 ώρα αφού στεγνώσει ο ΞΥΛΟΣΤΟΚΟΣ να τρίψετε τα ξύλα με ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Ρ120 εάν δεν είναι πολύ άγρια ή με ένα ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Ρ60 εάν είναι πολύ άγριο και στη συνέχεια με το ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Ρ120 για να λειάνετε τελείως την επιφάνεια των ξύλων.

Βήμα 2: Καθαρίζεται καλά τα ξύλα από τις σκόνες από το τρίψιμο για να ετοιμαστεί η επιφάνεια να δεχτεί το αστάρι.

Βήμα 3: Βάφουμε τα ξύλα με VELATOURA νεφτιού που αραιώνεται με WHITE SPIRIT ή ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ΝΕΡΟΥ χρησιμοποιώντας ένα ΣΚΑΦΑΚΙ ΜΙΚΡΟ και ένα ΒΕΛΟΥΔΟ ΡΟΛΟ με τη ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ του και αφήνουμε το αστάρι για 2 με 3 ώρες για να στεγνώσει κάλα.

Η ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ΝΕΡΟΥ στεγνώνει ποιό γρήγορα απο αυτήν του νεφτιού το καλοκαίρι λόγο τις μεγάλης ζέστης

Βήμα 4: Αφού βεβαιωθούμε ότι το αστάρι έχει στεγνώσει καλά, με ένα καθαρό ΒΕΛΟΥΔΟ ΡΟΛΟ περνάμε τη ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ER LUX ή ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ, εάν έχουμε χρησιμοποιήσει τη VELATOURA νεφτιού, ή την ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ AQUALAQUER ή ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ, εάν έχουμε χρησιμοποιήσει την ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ΝΕΡΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση