Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

giati kitrinizoun oi portes kai ta kagkela me to perasma tou xronouΈνα συχνό φαινόμενο που αντιμετωπίζουν αρκετοί πελάτες μας είναι το κιτρίνισμα του χρώματος στις πόρτες, παράθυρα, κάγκελα και γενικά κάθε επιφάνειας που βάφεται με λευκή λαδομπογιά που αραιώνεται με white spirit. Αυτό οφήλεται στον διαλύτη που με το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει το χρώμα με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα των επιφανειών. Αυτό το φαινόμενο μπορείτε να το αποφύγετε μια και καλή αλλά απαιτεί μια διαδικασία σε σχέση με το να ξαναβάψετε αυτές τις επιφάνειες με μια λευκή λαδομπογιά διαλύτη που σε 1 με 2 χρόνια θα κιτρινίσει και πάλι.

Για να απαλλαγείτε μια και καλή από το κιτρίνισμα των πορτών και των άλλων επιφανειών που είναι βαμμένες με λαδομπογιά διαλύτη, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Πως να βάψω σωστά παλέτες με λαδομπογιάΤον τελευταίο καρό αρκετοί πελάτες μας έχουν έρθει και μας ζήτησαν να τους εξηγήσουμε πως να βάψουν παλέτες που τα έχουν κάνει διάφορα έπιπλα όπως τραπέζια, κρεβάτια, σκαμπό κλπ.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε εξαίρεται από το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, δηλαδή αν θέλετε να πετύχετε μια λεία επιφάνεια ή όχι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε είναι να βγάλετε τα καρφιά και μετά αρχίζετε την εργασία.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Πως να αντιμετωπίσετε το έντονο πρόβλημα υγρασίας που έχει φουσκώσει τους τοίχουςΗ έντονη μορφή υγρασίας παρουσιάζετε κυρίως στα σπίτια του πρώτου ορόφου και στα υπόγεια γιατί το νερό της βροχής απορροφάτε από τους τοίχους του σπιτιού κατά τους χειμερινούς μήνες. Ακόμα αυτή η μορφή υγρασίας μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε σπίτι λόγο μιας τρυπημένης σωλήνας νερού μέσα στον τοίχο.

Οι δυο περιπτώσεις αυτές αντιμετωπίζονται ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με παραλείποντας το Βήμα 2.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Πως και γιατί να προστατέψω τα ξύλινα έπιπλα κήπου το καλοκαίριΤα έπιπλα του κήπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν μεγάλη φθορά λόγο του ήλιου και της ζέστης και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή αμέσως μετά μπορεί να αρχίσουν να ξεφλουδίζει ή να σκάει το ξύλο και χάνει την αρχική τους ωραίο και λεία όψη και υφή. Για αυτό το λόγο τα ξύλινα έπιπλα κήπου χρειάζονται προστασία πριν αρχίσει η μεγάλη ζέστη και ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος.

Για να τα προστατέψετε σωστά πρέπει μια φορά το χρόνο να κάνετε την ακόλουθη διαδικασία.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Φαίνονται τα σίδερα του οπλισμού στην ταράτσαΑπό την κακή προστασία της πλάκας της ταράτσα και από τις καιρικές συνθήκες ζέστη και κρύο τα εσωτερικά σίδερα του οπλισμού συστέλλονται και διαστέλλονται με αποτέλεσμα να δημιουργούν μικρά σκασίματα στον οπλισμό. Μετά η υγρασία εισχωρεί στον οπλισμό και σκουριάζει και φουσκώνει τα σίδερα με αποτέλεσμα τα μικρά σκασίματα να μεγαλώσουν και να γίνουν μικρές ρωγμές από τις οποίες εισχωρεί το νερό της βροχής και οξύνει το πρόβλημα δημιουργώντας προβλήματα στον σουβά του ταβανιού.

Για την σωστή αντιμετώπιση της ζημιάς αυτής πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Πως και γιατί να κάνω σωστή μόνωση στην ταράτσαΗ μόνωση της ταράτσας είναι αναγκαία γιατί προστατεύει την πλάκα και τον μεταλλικό οπλισμό της ταράτσας από την διάβρωση του νερού της βροχής κατά τους χειμερινούς μήνες. Κάνει θερμομόνωση και μειώνει την εσωτερική θερμοκρασία στο κτίριο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς είναι θερμικά μη αγώγιμη και δεν μεταφέρει την επιφανειακή θερμοκρασία στην πλάκα και τέλος μειώνει σημαντικά την διαστολή και την συστολή του μεταλλικού οπλισμού στο εσωτερικό της πλάκας μειώνοντας σημαντικά τις ζημιές στο μπετόν και τον σουβά.

Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μόνωση στην ταράτσα είναι

την Άνοιξη και μετά το Καλοκαίρι που η θερμοκρασία είναι περίπου στους 20 βαθμούς.

Για να σας κρατήσει η μόνωση για πολλά χρόνια θα πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία.

Σελίδα 1 από 2