Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γενικοί Όροι Αποστολής Πληρωμής & Επιστροφών

ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικώς στο 210-4212030 ή από το κατάστημα στην οδό 25ης Μαρτιου 55 Πειραιά ή μέσω της ιστοσελίδας www.vafoepiskeuazo.gr

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΡΩΤΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ

Κατόπιν παραγγελίας

Ορισμένα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα ανάλογα το είδος για να έρθει στα χέρια σας (από 2-3 μέρες ή και περισσότερο).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις  περιπτώσεις  χρειάζεται  προκαταβολή για την καταχώρηση της παραγγελίας σας το 50% αφού πρώτα έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μετά την αποστολή της απόδειξης πληρωμής του αναγραφόμενου ποσού στο email  που θα λάβετε και από εκείνη την στιγμή ή παραγγελία σας θα επιβαιβεωθεί και θα αποσταλεί μέσα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της ώρας παραλαβής.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν όταν η αξία της παραγγελίας σας ξεπερνά τα € 69.00 και παραδίδεται εντός Αθήνας – Πειραιά και προαστίων, όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία από το κατάστημα μας και όταν κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, στείλετε δικό σας courier.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος ανέρχεται στο ποσό των € 5

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν προβλήμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Δυνατότητες πληρωμής:

Με πληρωμή στην τράπεζα του αναγραφώμενου ποσού με το όνομα και το επώνιμό σας ή με τον αριθμό της ηλεκτρονικής απόδηειξεις

Με μετριτά για την παραλαβή από το κατάστημα.

Με Paypal,
Όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλής σελίδα του PayPal.

Λογαριασμός PayPal : iΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,
Στέλνετε το αντίγραφο ή φωτογραφία της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail στο iΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης είναι: 

national

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 193/629286-08

(IBAN:GR49 01101 9300000 1936 2928 608 )

Όνομα δικαιούχου : ROLAND IKONOMI

alpha

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 134-002101-273081

(IBAN: GR49 0140 1340 1340 0210 1273 081)

Όνομα δικαιούχου : ROLAND IKONOMI

 

ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ , ΒΛΑΒΗ ή ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H vafoepiskeuazo.gr δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στην περίπτωση υλικής ζημιάς η κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στις υπηρεσίες μεταφοράς. Σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα πράξουμε ότι είναι δυνατό από την μεριά μας για να αποζημιωθείτε από τους υπαίτιους. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την σωστή και ασφαλή λειτουργία του εκάστοτε προϊόντος στο τηλέφωνο 210-4212030.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής όλων των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε, ΕΚΤΟΣ από τα πλαστικά και ακρυλικά χρώματα που χρωματίζονται βάση της απόχρωσεις που έχεται παραγγείλει. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουνε όπως είναι οι οδηγίες χρήσης.
  • Να επιστραφεί και η εγγύηση της οποίας εννοείται ότι δεν πρέπει να έχετε κάνει χρήση.

Η εταιρία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κλπ). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να αποστέλλετε μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε και τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής 

Εφ’όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Επιστροφή των χρημάτων σας. Το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
  • Αποστολή νέου προϊόντος. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Επισκευή του προϊόντος το οποίο επιστρέψατε.

Τρόπος Επιστροφής 

Η επιστροφή των εμπορευμάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής 

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημέρα την οποία το επιστροφής του εμπορεύματος. Αλλαγή σε αυτό το χρονικό περιθώριο είναι δυνατή μόνο κατόπιν συμφωνίας με εσάς και αφού έχετε επιλέξει κάποιον τρόπο διακανονισμού επιστροφής ο οποίος απαιτεί περισσότερο χρόνο (π.χ. επισκευή του εμπορεύματος).

Κόστος Επιστροφής 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
  • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
  • Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως αν η επιστροφή του προιοντος γίνει ΧΩΡΙΣ λογο (π.χ.αλλαγή γνώμης για το συγκεκριμένο προιόν), θα επιστρέφεται σε εμάς με χρέωση που επιβαρύνει εσάς.

Όροι Σύμβασης 

Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών. Η εταιρία μας έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μέλη να αλλάξουνε το μυστικό κωδικό πρόσβασής τους (Password), αν βέβαια το επιθυμούνε.

Τα προσωπικά στοιχεία θα παραμείνουν αναλλοίωτα απλά το σύστημα θα αναγνωρίζει πλέον τον πελάτη με διαφορετικό μυστικό κωδικό πρόσβασής (Password).

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω τηλεφώνου στο 210 4212030 , είτε μέσω e-mail στο