Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα vafoepiskeuazo.gr είναι η φυσική συνέχεια του καταστήματός μας που εδρεύει στον Πειραιά επί της 25ης Μαρτίου 55. 

Μετά από 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο των χρωματοπωλείων και μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, το 2010, ανοίξαμε το κατάστημά μας. Στα δύσκολα αυτά χρόνια αντιμετωπίσαμε τους πελάτες μας ως φίλους δίνοντάς του συμβουλές και τρόπους για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Συνεχώς εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές και για αυτό συνεχώς επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Η μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα σε αυτά τα χρόνια και σε συνδυασμό με τις διάφορες εργασίες που έχουμε κάνει ως μαραγκοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κλπ. μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να σας δώσουμε αξιόπιστες συμβουλές που θα σας γλιτώσουν από κόπο και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.

Σκοπός μας είναι να ευχαριστούμε τους πελάτες μας καθημερινά δίνοντάς τους αξιόπιστες λύσεις και συμβουλές και να χτίζουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Για αυτό το λόγο εργαζόμαστε καθημερινά και εμπλουτίζουμε τον κατάλογο Συμβουλές και σας προτρέπουμε να μοιραστείτε και εσείς διάφορα tips για να μαθαίνουμε και εμείς από σας αλλά και οι φίλοι του vafoepiskeuazo ή να μας ενημερώσετε για κάποιο πρόβλημα που έχετε και δεν μπορείτε να βρείτε κάποια λύση.

Με εκτίμηση η διεύθυνση του Vafoepiskeuazo